Jenni Multisilta: Kuka viimeiseksi jää

Jenni Multisillan psykologinen jännitystarina sijoittuu huvipuistomaailmaan. Tarina alkaa uutisella vuodelta 1997. Huvipuisto Riemuranta perustetaan 1990-luvun lopussa suurella innostuksella ja odotuksella. Jo heti ensimmäisenä kesänä kuitenkin tapahtuu kauhea onnettomuus, joka vaatii kolmen ihmisen hengen. Tragedian myötä huvipuisto päädytään sulkemaan.

Kaksikymmentä vuotta myöhemmin Riemuranta halutaan kuitenkin herättää uudelleen eloon. Sumulahdessa sijaitsevan huvipuiston HR-päälliköksi palkataan Eveliina, jolla on myös oma suhteensa huvipuistoon. Tarina kulkee eri henkilöhahmojen kertomana. Ääneen pääsevät Eveliinan lisäksi Olavi, joka työskenteli kohtalokkaana kesänä huvipuiston kesätyöntekijänä, sekä Elias. Jokaisella on oma näkökulmansa tapahtumiin.

Multisilta kasvattaa tarinan jännitystä taidokkaasti. Heti alussa käy selväksi, että joku janoaa kostoa huvipuiston ensimmäisen kesän tapahtumien johdosta. Pian myös Eveliina on vaarassa. Multisillan romaani yhdistelee nuoruuskuvausta, rakkausromaania ja jännityskertomusta sujuvasti. Kliseiltä ei vältytä, mutta kokonaisuus on kelpo jännitysdraamaa.

Jenni Multisilta: Kuka viimeiseksi jää
2023, Like
448s.
Kansi: Piia Aho

Jätä kommentti